Aktivnosti

Zahvaljujući saradnji sa humanitarnom organizacijom Bošnjaka u Danskoj, „MOST-BRO” na čelu sa našim prijateljem g. Farukom Jakićem, škola je dobila izuzetno vrijednu donaciju.
Naime, radi se o tri SMART LightRaise 60wi2 interaktivna projektora. Posebnost ovih smart projektora je u tome što ujedinjuju prednosti projektora, interaktivne ploče, flip chart-a, papira i olovke. Bilo koja površina u tren se pretvara u interaktivni ekran po kojem se mogu pisati i dodavati bilješke, a sve dodano može se snimiti, ispisati ili poslati e-mail-om.
Projektor omogućava kolaborativno korištenje, što znači da više korisnika može istovremeno pisati po interaktivnoj površini, olovkom ili prstima. Najbolje od svega je što ovaj projektor s ultra kratkog dometa bilo koju ravnu površinu u tren pretvara u interaktivnu površinu, bez potrebe za platnom ili pločom.
U ime učenika, roditelja i zaposlenika škole od srca se zahvaljujemo našim vrijednim prijateljima na donaciji koja će sigurno doprinijeti modernizaciji nastavnog procesa u našoj školi.

 

Najave događaja


Azra Isić

Učenica generacije u školskoj 2020/21. godini

Opširnije

Azra Lizde

Učenica generacije u školskoj 2019/20. godini

Opširnije

Selma Baralija

Učenica generacije u školskoj 2018/19. godini

Opširnije

Amila Tucović

Učenica generacije u školskoj 2017/18. godini

Opširnije

Azer Omerika

Učenik generacije u školskoj 2016/17. godini

Opširnije